Yomra Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://yomrahem.meb.k12.tr
Adres : Yomra Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Sancak Mahallesi Hükümet Caddesi Hükümet Konağı No101 Yomra/TRABZON
VİZYON : Kurumumuzdan aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda çalışma yeterliliğine sahip bireyler yetiştiren ve her konuda tercih edilen bir kurum olmak.
MİSYON : Çeşitli dallarda genel, mesleki ve teknik kurslar açarak; sosyal, kültürel etkinlikler düzenleyerek yediden yetmişe tüm insanlarımızı; katılımcı, paylaşımcı, üretken, kendini sürekli geliştiren ve ortak kültümüzün gönüllü temsilcisi olan bireyler olarak yetiştirmek; böylece Türk Milli eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : SANCAK MAH. ADNAN KAHVECİ CAD. YOMRA FEN LİSESİ LOJMANLARI BLOK NO 31 İÇ KAPI NO 9 YOMRA / TRABZON
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Yomra İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :